Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 7 mei 2016

Project sponsoring zomerkamp Oekraine

Hartelijk dank voor jullie vrijgevigheid, we hebben 4,000 euro kunnen schenken ten behoeve van project reparatie Casa Nuova in Italië. We gaan er eind augustus met een groep naartoe voor een werkweekMomenteel zamelen we geld in voor project koffiehuis Tirana, Albanië. Jan is daar momenteel op bezoek, dus daarover binnenkort meer.

Plezier voor jong en oud
Deze week willen we ook aandacht vragen voor het zomerkamp dat ieder jaar in de Oekraine wordt georganiseerd door Teen Challenge Oekraine en de Joods Messiaanse gemeente van pastor Sergey Romanenko. Ze verwachten rond de tweehonderd deelnemers in Berdychiv.

Het kamp is bedoeld voor mannen en vrouwen die al in een drugs- en alcoholrehabilitatiehuis zitten, waar dan ook in de Oekraine. Maar ook leiding, vrijwilligers, werkers, pastors, gemeenteleden, kinderen en familieleden zijn van harte welkom. Een midweek kamperen, spelletjes doen, lachen, bijbelstudie, muziek maken, samen eten en praten... nou ja, teveel om op te noemen.

We vergeten het weleens, maar het is nog steeds oorlog in de Oekraine. Het land verkeert daarnaast ook in een diepe economische crisis en voor velen is deze midweek de enige vakantie die ze hebben.

Het kamp zal worden gehouden van 4-8 juli a.s. en deelname kost ca. 20 euro per persoon. Velen van hen hebben echter niet of nauwelijks inkomen, vandaar de vraag of wij willen helpen. Te gek toch? Voor slechts 20 euro [ja, dat lezen jullie goed!] kan je iemand in de Oekraine heel blij maken door hem/haar in de gelegenheid te stellen om naar dit zomerkamp toe te gaan. Lijkt dat je wat?

Maak dan 20 euro (of een veelvoud daarvan) over op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ZOMERKAMP OEKRAINE.

Gedeelde vreugd is dubbele vreugd :)

Geen opmerkingen: