Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 27 mei 2016

Nieuws uit Kazachstan

Hartelijk dank voor uw giften!
We begonnen dit jaar met de Weissensee actie voor een nieuwe keuken in het jongenshuis van Teen Challenge in Kazachstan.

We mochten een mooi bedrag schenken waar ze vrijwel direct mee aan de slag zijn gegaan. Enige weken geleden ontvingen we het volgende bericht en een reeks foto's:

vakwerk
"Hartelijk dank voor uw zorg en liefde. Jullie grote zegen bracht veel vreugde en geluk aan onze kinderen. Voorheen was onze keuken niet veilig voor de kinderen. We waren aan het bidden voor de nieuwe keuken, servies en andere dingen. God beantwoordde onze gebeden en voorzag in alles door jullie heen.

De kinderen vinden hun nieuwe keuken echt heel mooi. Ze zeggen: "Het is luxe, schoon en comfortabel !!!" Toen we met de verbouwing bezig waren schitterden hun ogen en was er steeds een grote glimlach op hun gezichten te zien. Hun hart was vol van vreugde. En nu vinden ze het zelfs allemaal leuk om de keuken schoon te maken!

Vloer, muren, inrichting, alles is nieuw
We zijn erg dankbaar dat jullie bereid waren om ons te helpen door een donatie te geven. God zal jullie en jullie bediening rijkelijk zegenen."

Geweldig om te zien dat giften zo goed besteed worden! We kunnen alleen maar hopen dat jullie daar net zo blij van worden als wij :) Stuur deze blogpost gerust door aan familie, vrienden en bekenden die hebben meegeholpen het bedrag bijeen te brengen.

Het mooiste is dat er nog wat geld over was en dat gebruiken ze nu om de centrale gang op te knappen. Elke cent wordt gebruikt om het huis stukje bij beetje steeds mooier te maken.

professionele inrichting
In juli zullen wij (Jan en Marja) een bezoek aan het jongenshuis in Almaty brengen en dan zullen we ongetwijfeld nog meer foto's en goede berichten mee terug brengen.

Er komt sowieso binnenkort nog een project in Kazachstan op deze blog waar dringend geld voor nodig is: Het opknappen van een slaapzaal in een vrouwenhuis waar momenteel 20 vrouwen + 30 kinderen zitten. Hou deze blog in de gaten dus!

Algemene GIFTEN (groot & klein) zijn altijd welkom, want we hebben heel veel projecten in de wachtrij staan! Rek. nr. NL91RABO0118582275 ten name van  Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: