Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 18 februari 2015

Project Victory Home, Amsterdam

Gezamenlijke maaltijd in Victory Home
Herinneren jullie je project Code Red nog? Dat was een tweedaags internationaal evangelisatie event van Victory Outreach, specifiek gericht op vrouwen (daklozen, verslaafden, prostituees) in zes wereldsteden: Tijuana, Chicago, Oakland, Capetown, Vancouver en Amsterdam. 

De organisatie in Nederland lag bij Victory Outreach Amsterdam en Victory Home, een zorginstelling die in 1985 is ontstaan uit een vrijwilligersinitiatief. Stichting Victory Home helpt volwassenen en jongeren met sociaal-maatschappelijke problematieken.

Jezus Christus veranderde hun levens!
Op dit moment heeft Stichting Victory Home in Amsterdam verschillende interne projecten lopen voor het opknappen en herinrichten van de woon- en keukenruimtes in twee opvanghuizen. Stichting Victory Home is een ongesubsidieerde instelling en heeft niet voldoende financiën om dit soort kosten  te dragen.

Uiteraard wil Traveling Light hen graag helpen om een begin te maken met de opknapbeurt door voor hen een gift van tenminste 1,500 euro in te zamelen. Er is onder andere geld nodig voor twee nieuwe wasmachines, klapstoelen, vloerkleden en keukengerei.

Als je mee wilt helpen om het werk van Victory Home te ondersteunen, maak dan een gift over op rekening nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van VICTORY HOME.

Geen opmerkingen: