Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 5 mei 2014

Project zuiveringsinstallatie Polen goed van start!

Kijk, daar worden we bij Traveling Light nou heel blij van; er is al bijna 2,500 euro binnen voor het project zuiveringsinstallatie Polen

Wat een snelle, hartelijke respons zeg. De opbrengst van de Rabobank Clubkasrun en de vrijmarkt op Koningsdag zitten daarin.

Op de foto's hiernaast zie je hoe de mannen in het Teen Challenge rehabilitatie en crisiscentrum in Winiarczykowka aan het werk zijn om het terrein rondom het huis op te knappen. We hopen eerlijk gezegd dit jaar nog wel naar Polen te gaan voor een bezoek; we zoeken nog naar een goede gelegenheid (lees: tijd & geld) om dat te doen.

We schreven het vorige week al op onze Facebook pagina (die je trouwens ook zonder FB account kunt bekijken): to love the unloved, dat is gehoor geven aan de roep van Jezus.

Liefde tonen aan de verloederde mens, aan de verschoppelingen, de verslaafden en daklozen. Maar meer nog dan liefde: HOOP!

Alleen dankzij jullie hulp kunnen we al die mooie projecten steunen... en eerlijk gezegd hebben we inmiddels een aardige wachtrij. Spreekt dit mooie werk je aan, maak dan je gift over op:

Rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van waterzuivering Polen.


Geen opmerkingen: