Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 29 maart 2013

Begin bouw gebedshuis Sered, Slowakije

Start bouw gebedshuis
Een paar maanden geleden hebben we 2,500 euro geschonken aan Teen Challenge in  Slowakije. Dat bedrag was nodig om te kunnen beginnen met de bouw van een gebedshuis op het terrein van het rehabilitatie centrum voor mannen.

Inmiddels is er een begin gemaakt met de bouw. Op Facebook is een speciale pagina geopend waarop jullie de bouw kunnen volgen (ook als je GEEN Facebook account hebt trouwens). Er zijn inmiddels al foto's te zien van de start van de bouw. Er moest eerst een oud schuurtje worden afgebroken om ruimte te maken en daarna is men begonnen met het bouwrijp maken van de kavel . Het gebedshuis gaat trouwens de David Wilkerson Kapel heten. David Wilkerson was een Amerikaanse dominee, de oprichter van Teen Challenge.

Neem dus eens een kijkje op de David Wilkerson Chapel Pagina en als je wel een Facebook account hebt kan je hen enorm bemoedigen door een berichtje achter te laten en op LIKE te klikken natuurlijk. De bouw van het gebedshuis is  trouwens een mooi werkproject: de mannen in het programma helpen mee! We hopen hen verderop in dit project nogmaals te helpen met een financiële gift, hou deze weblog dus in de gaten.

Is het niet geweldig om te zien hoe onze giften ook daadwerkelijk worden gebruikt! Als het gebedshuis er straks staat, kun je zeggen: 'daar heb ik ook nog een steentje aan bijgedragen...' 

PS: We zijn ongeveer op de helft van het beoogde bedrag voor Project VW Sharan, Europe Teen Challenge. Ook hen willen we (letterlijk) op weg helpen.

Geen opmerkingen: