Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 1 november 2012

Leuke acties

Weet je waar wij heel erg blij van worden? Van leuke en creatieve acties die geld in het laadje van de stichting brengen. Prachtig en inspirerend om te zien dat giften, soms heel onverwacht, uit alle hoeken van het land kunnen komen...

Afgelopen zaterdag waren we in Vriescheloo (Groningen) waar ik (Marja) een spreekbeurt en workshop mocht geven tijdens de vrouwenspecial in de Baptistenkerk. Speciaal voor die dag had één van de dames, Marrie Smit, een aantal hele mooie bloemstukjes gemaakt die aan het eind van de dag per opbod werden verkocht ten bate van een goed doel. En dat goede doel was... Stichting Traveling Light. Geweldig toch?

En nog zo´n leuke verrassing...
Begin deze week kregen we een mailtje van vrienden. Zij hadden een voetbal-pool georganiseerd voor de wedstrijd Ajax-Feijenoord, maar de uitslag was door niemand geraden. Ze besloten om het inleggeld aan Stichting Traveling Light te schenken. Heel leuk, bij deze onze hartelijk dank!

Binnenkort:
  • een update van het project koffiebus Tsjechië
  • gepland bezoek aan Slowakije
  • kennismaken met Teen Challenge Macedonië

3 opmerkingen:

Wendy Born zei

Goed nieuws Marja en wat een leuke foto van jullie!

Yvonne zei

Geweldig om te horen(lezen),bemoedigend.

Traveling Light zei

Die foto is genomen tijdens een jongerenweekend waar wij de sprekers waren Wendy, het thema was FReedom, VANDAAR DE T-SHIRTS!