woensdag 13 juni 2012

Nieuws + gebedspunten

Poster conferentie Servië
Het is de bedoeling dat Jan op 20 juni 2012 voor een week naar Slovenië gaat. Op uitnodiging van pastor Steve Telzerow kan hij mee naar de My Brother's Keeper Conferentie die dit jaar in Servië wordt gehouden. Honderden mannen uit alle voormalige Joegoslavische landen komen daar bij elkaar voor vergeving en verbroedering. Het zal zeker interessant en bemoedigend zijn om dat mee te maken. Jullie kunnen meebidden voor een veilige reis, maar bovenal dat mensenharten worden aangeraakt door de liefde van God. Ik vond op Youtube een korte boodschap van Nik Vujičić over de conferentie, klik onderaan dit bericht op het filmpje.

Vorige week stond er in de Klaroen een leuk nieuwsbericht met foto over onze steun aan Servië, klik HIER als je het artikel wilt lezen. We hopen natuurlijk dat dergelijke media aandacht nieuwe donateurs voor de Stichting zal opleveren.

bijbelstudie groepje
Van 25 tot 29 juni organiseert Teen Challenge Oekraine in samenwerking met een plaatselijke Joods Messiaanse gemeente een zomerkamp voor mensen die in drug en alcohol rehabilitatie centra zitten. Mannen, vrouwen, kinderen, iedereen mag mee. Voor velen van hen is het de eerste keer dat ze op kamp gaan, er is bijbelstudie, muziek, sport en spel en nog veel meer. Laten we bidden dat ook tijdens deze week mensenharten worden aangeraakt en genezen door de liefde van God. Voor een gift van 20 euro geef je iemand in de Oekraine de tijd van zijn of haar leven. Giften graag onder vermelding van, ZOMERKAMP OEKRAINE

Afgelopen week kregen we het bericht dat beide personenbussen die de Spetse Hoeve in Groningen tot haar beschikking heeft kapot zijn. Ons project Personenbus Spetse Hoeve wordt daarmee nog actueler en dringender. De Spetse Hoeve heeft geen extra financiën om dit soort tegenvallers op te vangen, vandaar dat ze ons om hulp hebben gevraagd. De giften barometer staat momenteel op zo´n 1300 euro. Ons doel is om hen te helpen met een donatie van 3500 euro! We hopen dat u het leuk vindt om mee te helpen.2 opmerkingen:

Wendy Born zei

Dank je weer voor de update Marja. Ik bid weer mee met jullie.

Traveling Light zei

Hartelijk dank Wendy!