Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 6 juli 2011

Het werk gaat door!

Ondanks het feit dat het grootste gedeelte van het land vakantie heeft en heel veel dingen in het sociaal, cultureel en kerkelijk leven stilliggen, kunnen we jullie toch een paar leuke nieuwtjes vertellen. Zoals beloofd eerst de giften status voor ons eerste project:

Onyfrievka huis, Oekraine
Het gaat fantastisch! De giften voor het Onyfrievka project in de Oekraine blijven binnen druppelen. Kleine, grote, maandelijkse, spontane en verrassende giften. Alles bij elkaar hebben jullie ervoor gezorgd dat de barometer hier in Papendrecht inmiddels op het mooie bedrag van, tatatrata.... € 6.400 staat. Dat vinden we echt super en we willen iedereen die heeft gegeven heel hartelijk danken voor hun vrijgevigheid en vertrouwen. We maken maar gelijk van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen: laten we voor die beoogde € 10.000 gaan! Als je nog twijfelt over een gift: kom over de streep en geef, als je nog een keer wilt geven: ook goed. Wij zullen in elk geval op korte termijn een trip naar de Oekraine gaan plannen.

Dennis Griffith Huis, Slovenie
Jan is van plan om eind volgende week op de motor naar Slovenie te gaan. Hij zal daar Matjaz & Magdalena Horjak gaan bezoeken die daar een plaatselijke Teen Challenge leiden, een huis waar verslaafde mannen terecht kunnen om een echt nieuw leven te beginnen. Eigenlijk draait het centrum pas sinds afgelopen jaar en de leiding kan elke vorm van bemoediging gebruiken, of het nou praktische hulp, financiele steun of geestelijke bijstand is. Uiteraard zullen we uitgebreid verslag doen van dat bezoek.

We hebben het plan om deze zomer als Stichting een aantal work shops te verzorgen, zoals we die ook in Duitsland hebben gegeven. Praktische work shops voor mensen die ook graag aan de slag willen met hun dromen, ideeen en talenten om zo te bouwen aan God's Koninkrijk. Hierover binnenkort meer.

Allemaal goed nieuws dus. We hebben nog veel meer plannen voor het najaar, maar we geloven dat het heel belangrijk is dat we eerst het Onyfrievka project daadwerkelijk gaan uitvoeren, opdat iedereen kan zien hoe we te werk gaan en er een goede basis voor vertrouwen gekweekt kan worden voor volgende projecten. We bidden echt dat het eindbedrag er op korte termijn mag komen. We rekenen op jullie hulp!

Geen opmerkingen: