Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 20 mei 2011

In de krant!

Deze week heeft de Klaroen aandacht besteed aan onze Stichting, mocht je het artikel nog niet hebben gelezen dan kan dat natuurlijk altijd via internet door HIER te klikken. We zijn er heel blij mee en hopen dat er nog veel meer goede berichten zullen volgen.

Verder gaan we werken aan een FAQ (frequently asked questions) tabje bovenaan deze blog, daar zullen we de meeste gestelde vragen over de Stichting en de projecten beantwoorden. Kijk daar dus regelmatig en aarzel niet om ons een mailtje sturen of commentaar onderaan een blog post achter te laten, als je meer info wilt hebben.

De giften barometer voor het Onyfrievka project in de Oekraine stijgt langzaam maar zeker richting de 3000 euro. Dat is natuurlijk super en bij deze willen we iedereen hartelijk danken voor de giften en het vertrouwen in dit prille stadium. Van Sergey, de Teen Challenge director in de Oekraine, hebben we inmiddels begrepen dat hij regelmatig contact heeft met de eigenaar die het huis in de verkoop heeft en hem vraagt om het als het ware 'vast' te houden tot het geld er is. Teen Challenge sluit in principe geen leningen af voor de aanschaf van onroerend goed. De werkers (en studenten) moeten leren in hun gebed en geloof te vertrouwen op God. En wij? Wij kennen de woorden van Jezus: voor wie gelooft, is alles mogelijk! (Markus 9:23).


Geen opmerkingen: