donderdag 1 december 2016

Actie kerstpakketten zeelui

Guus temidden van enkele bemanninsleden
Ja, het is alweer december, hoogste tijd om de actie kerstpakketten zeelui voor dit jaar aan te kondigen. Helpen jullie weer mee?

Het is ieder jaar weer een hartverwarmende actie van havenevangelist Guus Peters en zijn vrouw Annemiek. Tijdens de feestdagen bezoeken zij de bemanning van de schepen die voor anker liggen in de grote zeehavens van Antwerpen, Gent en Terneuzen. Zij maken de bemanning op vele schepen ieder jaar weer heel blij met een kerstkado!

De mannen en jongens op de zeeschepen zien altijd uit naar het bezoek van Guus en Annemiek tijdens de kerstdagen, het zijn feestelijke ontmoetingen.

Sommigen horen voor het eerst over Jezus die naar de aarde kwam, niet om te oordelen, maar juist om mensen te redden uit de duisternis.

Annemiek in actie
Deze jaarlijkse actie is steeds weer mogelijk dankzij giften. Voor slechts 8,00 euro kun je een kerstpakket weggeven. Dit jaar zit er een sweater, iets lekkers en een Christelijke dvd in.

Als je de jongens tot zegen wilt zijn deze kerst, maak dan zo snel mogelijk een gift van 8,00 euro (of een veelvoud daarvan) over op rek.nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Vermeld wel duidelijk KERSTPAKKETTEN want we hebben nog meer projecten in december!

Laat je licht schijnen, juist ook in de donkere decembermaand!

Geen opmerkingen: