Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 3 januari 2013

Foto's project verwarmingssysteem

Hout voor de winter
Het lijkt ons leuk het nieuwe jaar te beginnen met een paar foto's van een recent project, namelijk het project verwarmingssysteem Teen Challenge Macedonië. In november 2012 vroegen we om jullie hulp voor de aanschaf van een houtverwarmings-systeem in het huis/kantoor van Teen Challenge Macedonië.

De giften stroomden binnen en vrij snel na onze oproep was het al mogelijk om 2,500 euro te schenken. Binnen enkele weken ontvingen we een aantal foto's van Jonatan Vlaisavljevic... en tsja, die spreken eigenlijk voor zich :)

Nieuwe leidingen en ketel
Er werd een grote voorraad hout geregeld terwijl in diezelfde week iemand langskwam om de houtkachel en waterboiler te installeren en nieuwe leidingen aan te leggen. Zoals in zoveel voormalige Oost Europese landen gebruikelijk is, werkt de centrale verwarming in het huis nu op een houtgestookte kachel. Dat is vele malen goedkoper in gebruik dan een systeem met een electrische verwarmingsketel.

Heel blij!
Dank zij jullie snelle reactie en vrijgevigheid kon de installatie van dit nieuwe verwarmings-systeem gerealiseerd worden. Halverwege januari hopen we een paar dagen in Skopje te zijn en zullen we het met eigen ogen bewonderen. Wellicht kunnen we daarna nog wat meer nieuwtjes met jullie delen met betrekking tot het evangelisatiewerk van Teen Challenge in Macedonië. Hou dus de blog in de gaten als je niks wilt missen. Het is trouwens ook mogelijk om de blog updates via je email te ontvangen. Kijk maar eens in de balk rechts van dit bericht.


PS: Wat een begin van een nieuw jaar zeg! Voor het project omheining Onyfrievka, Oekraine is in een week tijd al meer dan 4,000 euro (!) binnengekomen. WOW! Er zijn een aantal leuke acties geweest die veel geld in het laadje hebben gebracht, daarover meer in de volgende post.

We hopen en bidden dat jullie Traveling Light ook in 2013 weer willen steunen!

1 opmerking:

Jeanne Hollestein zei

Hoi Jan en Marja,
ik had het al eens geprobeerd maar het was waarswchijnlijk fout gegaan.
Dus bij deze: wat een geweldig bericht en wat een GEWELDIGE GOD hebben wij,die mensen aanzet om zo gulhartig te geven, WOUW!!