Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 14 april 2011

Europe Teen Challenge Conferentie 2011

Reeds jaren hebben wij een liefde in ons hart voor het internationale werk van Teen Challenge. Als vrijwilligers zijn we bertrokken bij Teen Challenge in Zuid Californie en vorig jaar zomer hebben we ook in eigen land geholpen op zorgboerderij de Spetse Hoeve in Groningen. Veel van onze internationale contacten zijn onstaan als gevolg van onze bemoeienis (als je het zo mag noemen) met Teen Challenge. Ieder jaar organiseert Europe TC een conferentie waar werkers, studenten en vrijwillgers bij elkaar komen. Dit jaar wordt die conferentie gehouden in Gdansk, Polen. Voor ons is het een ideale manier om mensen te ontmoeten, te praten, te luisteren en erachter te komen wat de noden zijn in de diverse centra in Europa. We hopen in de komende maanden een aantal centra te bezoeken en hulp te bieden waar dat nodig is.
Gisteren vlogen we vanaf Schiphol naar Gdansk, en we kwamen daar Stefan & Marianne en Erik tegen, de directors van Teen Challenge Nederland. Zonder het van elkaar te weten hadden we dezelfde vlucht geboekt, gaaf toch!
We hebben elkaar sinds vorig jaar eind augustus niet meer gezien, dus er viel genoeg bij te praten onder het genot van kofiie!

Geen opmerkingen: