Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 22 april 2011

Eerste project!

Rehabiliatiecentrum in Onyfrievka!
Tijdens de Europese Teen Challenge conferentie in Polen hebben we uitgebreid gesproken met de directors van Teen Challenge Oekraine, Sergey en Mariana Glushko. Een jong echtpaar dat echt een verlangen heeft om mensen uit verslaving en ellende omhoog te helpen, op weg naar een beter leven. Sergey is een ervaringsdeskundige, zoals dat zo mooi heet, want hij is zelf aan drugs verslaafd geweest!

Deze jonge mensen zijn heel enthousiast over hun land, hun werk en over Jezus Christus! Ze hebben grootse plannen voor uitbreiding van Teen Challenge in de Oekraine, er zijn inmiddels al 6 verschillende locaties, waaronder ook een kinderhuis en opvang voor zwangere vrouwen die verslaafd zijn/waren.

Vol vuur vertelde Sergey ons over een huis dat hij op het oog heeft in het dorpje Onyfrievka. Graag wil het team daar een nieuw centrum openen waar nog eens zo'n 30 mensen kunnen wonen, werken en studeren. "Het is ideaal" aldus Sergey , "vlak bij de kerk en het weeshuis en er zijn zelfs 3 appartementen waarin de leiding kan wonen! Bovendien is er grond waarop we groenten kunnen verbouwen!"


De prijs van deze locatie? 10.000 euro!
Voor Sergey en Mariana een gigantisch bedrag. Het lijkt ons een leuk idee om hen te helpen, dat moet lukken, toch?! Als we het geld bij elkaar hebben gaan we 't brengen. Wie dan mee wil, kan contact met ons opnemen! 

1 opmerking:

Yvonne zei

Wat een project!
Wij waren in Belarus en hebben daar een echtpaar ontmoet met een soort gelijke visie. Hoe zijn de ontwikkelingen nu? 'k Ben benieuwd!