woensdag 22 augustus 2018

Activiteiten en nieuws

Creatieve workshop in Sela huis
Na een zomerstop is Twinkeltje afgelopen zaterdag weer opengegaan. Het was gezellig druk en uiteraard heel leuk om oude bekende én nieuwe bezoekers te ontmoeten.

De opbrengst van augustus/september zal gaan naar het werk van Teen Challenge in België, en wel naar het vrouwenhuis Sela. Er staat een verbouwing/renaovatie op de agenda, dus ze kunnen alle extra hulp gebruiken.
Nieuwsbrief TC België

In de laatste nieuwsbrief die we uit België ontvingen, staat wat meer over de ontwikkelingen in het vrouwenhuis en de opening van een nieuwe winkel met tweedehands kleding!


Deze week waren Marja en Cora te gast op de vrouwenavond tijdens de zomertentweek in Bleskensgraaf. Zo'n tweehonderd (!) vrouwen kwamen naar de avond toe.

Marja sprak over de bron van levend water die Jezus wil geven aan iedereen die in Hem gelooft. De boodschap werd later op de avond door de aanwezigen creatief verbeeld op zogenaamde 'mood boards'.

Vrouwenavond tentweek Bleskensgraaf
Uiteraard hadden we een boekentafel en informatie over Traveling Light en Twinkeltje. We kregen naast heel veel positieve en enthousiaste reacties ook een mooie gift voor de stichting mee. Wat geweldig om ook in eigen omgeving elkaar tot zegen te mogen zijn!


Aanstaande zondag zijn we heel ergens anders, dan spreken we in Chiesa Ev. della Riconciliazione in Genua (Genova), Italië. Iedereen heeft wel beelden gezien van de ramp die zich daar voltrokken heeft door het instorten van een brug. Wilt u bidden dat we een boodschap van hoop en bemoediging kunnen delen?

Zagen, verzamelen, stapelen...
Vanuit Genova rijden we maandag door naar Comunita Brezzano waar we met zeven personen een week in Casa Shalom verblijven en zullen helpen met hout hakken en stapelen voor de winter. Deze werkweek organiseren we voor de 5e keer!


Giften voor ons actuele project (project rehab centrum Libanon) zijn altijd van harte welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

👶PS: We feliciteren Garo en Gabriela Margossian in Beirut met de geboorte van hun dochter Adelina Grace!

Geen opmerkingen: