maandag 19 december 2016

Projectnieuws en acties

Vrouwenhuis Teen Challenge Kazakhstan
Aan het eind van weer een bijzonder jaar kunnen we niets anders doen dan jullie allemaal hartelijk danken!

We hebben een grote verscheidenheid aan kleinschalige projecten kunnen ondersteunen. De laatste maanden hebben we bijvoorbeeld mooie bedragen kunnen schenken aan de drugs- en alcohol rehabilitatie centra van Teen Challenge in o.a Kazachstan, Polen en Oekraine. Jullie houden foto's van de werkzaamheden in deze rehabilitatiehuizen nog tegoed!

We zijn ook heel blij met de enthousiaste reacties op Twinkeltje. We krijgen veel spullen, we verkopen goed en ook de workshops die we tot nu hebben georganiseerd, worden prima bezocht. Kom vooral eens langs op zaterdagmiddag in de Korenbloemstraat 20 te Papendrecht.
meisjeshuis Moldavië

De opbrengst van Twinkeltje gaat per maand naar een ander project, in December is dat het meisjeshuis in Moldavië. Een veilige en liefdevolle plek waar meisjes wonen die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel.

nieuw Teen Challenge vrouwenhuis in Batumi, Georgië
Begin januari gaan we ook alweer van start met de actie Weissensee 2017, de schaatsers zijn al hard in training. Het project waarvoor onze sportieve vrijwilligers (je kunt je nog opgeven) 200 km gaan schaatsen in Oostenrijk is het in aanbouw zijnde Teen Challenge vrouwenhuis in Batumi, Georgië. Er is ongeveer 4,000 euro nodig voor de aanschaf van ramen en deuren.

De kerstpakkettenactie van havenevangelist Guus Peters loopt ook goed. We kunnen Guus al helpen met de sponsoring van meer dan veertig pakketten. Voor 8 euro maak je de jongens op de zeeschepen blij met een warme sweater, iets lekkers en een dvd.

Ook project ondersteuning boek- en muziekwinkel Sjaloom in Papendrecht houden we nog een paar dagen open, want er komen nog steeds giften binnen.

ALLE giften, groot en klein zijn welkom op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light én zijn natuurlijk belastingaftrekbaar! Maak je eindejaarsgift over en als je het aan een bepaald project wilt geven zet dat er dan even bij.

Geen opmerkingen: