Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 4 augustus 2011

10.000 binnen!

HOERA!
We kunnen niet anders dan heel hard juichen en 'dank jullie wel' roepen, de 10.000 euro voor het Onyfrievka project is binnen. Fantastisch. Daar zijn we heel erg blij mee. We zijn echt in geloof aan dit project begonnen, niet wetende hoe er op zou worden gereageerd. We wisten alleen maar dat we heel graag wilden helpen. En nu mogen we vieren dat het beoogde bedrag is gehaald. Heel hartelijk dank!

We hebben zojuist via Skype met Sergey in de Oekraine gesproken, hij kan het nog niet geloven :)
Als alles met de eigenaar van het huis in Onyfrievka is geregeld en wij de internationale bankgegevens hebben kunnen we als Stichting het geld overmaken. Jan zal daarna zo snel mogelijk naar Kiev vliegen om Sergey & Mariana te bezoeken en het huis te bekijken. We hebben inmiddels al een paar aanmeldingen van mensen die mee willen naar de Oekraine. Het moge duidelijk zijn dat met de aankoop van het huis, het echte werk pas begint. Er zal flink verbouwd en gerenoveerd moeten worden, maar ook dat zal op wonderlijke wijze gaan gebeuren, daarover ook later meer info.

Dat we de 10.000 euro hebben ontvangen betekent overigens niet dat de giftenkraan dicht gaat hoor :) We hebben nog een aantal interessante kleine projecten op het oog en zullen hierover zo snel mogelijk wat meer vertellen. Als je je geroepen voelt om een gift te geven; GRAAG, we beginnen gewoon weer opnieuw met tellen.

Geen opmerkingen: