Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 10 juni 2011

Allerlei nieuws

  • We hebben als Stichting van de belastingdienst de ANBI status ontvangen. Dat wil zeggen dat we als Algemeen Nut Beogende Instelling erkend zijn. Verder betekent dat dat giften aan de Stichting aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting.

  • De giften barometer voor het Onyfrievka project in de Oekraine staat al op 4.300 euro! Fantastisch, zo snel als dat gaat. We hebben zojuist nog met Stephan Barendse gesproken, de directeur van Teen Challenge Nederland en hij zal ons laten weten hoe hoog de giften barometer daar staat. Samen komen we al ver boven de 5.000 euro uit, we mogen dus wel zeggen dat we over de helft zijn en hard op weg om het beoogde doel te halen. Hartelijk dank aan iedereen die besloten heeft hier aan mee te doen, echt super!

  • We zijn op zoek naar lokale bedrijfs sponsors. Zie hiertoe een persbericht in het Kompas. Als er bedrijven zijn die een eenmalige grote gift of een maandelijkse vaste gift willen geven, dan kunnen we aanbieden om de bedrijfsnaam op deze weblog te vermelden met een link naar de website van het bedrijf. Gratis reclame dus!

  • Wij gaan nu naar Biddinghuizen met de camper, waar we de Opwekking conferentie zullen bezoeken. Fijn en zonnig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: