Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 28 april 2011

Conferentie Ludwigslust, Duitsland

Slot Ludwigslust, Duitsland
Spannend, zo'n nieuwe blog en stichting. Zoals jullie kunnen zien is er een subscribe by e-mail knop bijgekomen. Als je daar je e-mail adres invult krijg je voortaan via feedburner een berichtje in je brievenbus als er een nieuw bericht wordt geplaatst! Je hoeft dan niet langer zelf de blog in de gaten te houden!
In de eerste dagen na het opzetten van de actie voor het huis in de Oekraine is er al bijna 1000 euro binnengekomen! HOERA, dat geeft moed! Heel hartelijk dank voor degenen die niet hebben geaarzeld en gelijk actie hebben ondernomen, we kregen er de kriebels van, goede kriebels hoor! We hebben al zitten neuzen voor goedkope tickets naar Kiev! Ik heb al een paar keer contact gehad met Sergey, die natuurlijk ook heel nieuwsgierig is!

Morgenochtend gaan we op de BMW R1100GS naar Ludwigslust, in Noord Oost Duitsland. We mogen daar spreken tijdens een conferentie in Christengemeente Fels in der Brandung. we zijn daar vorig jaar voor het eerst op bezoek geweest. Kleine gemeentes hebben het in die hoek van de voormalige DDR vaak heel moeilijk, er is veel tegenstand en duisternis, ook neo-nazi's willen de boel soms saboteren. Wij gaan graag op reis om daar ons licht te laten schijnen. De lap top kan niet mee (misschien toch eens denken aan een Ipad?) dus we weten niet of we een berichtje kunnen plaatsen. Zo niet, fijn weekend allemaal, gezellige Koninginnedag toegewenst!

Geen opmerkingen: